🏘️ Vælg en restaurant:

Phone icon

Hent vores app!

Bestil hurtigere og nemmere!

Vis mere

Om You Sushi DK

Hos You Sushi DK elsker vi sushi og alle de stolte japanske madtraditioner. Vores dygtige og engagerede kokke har sammensat en stor sushimenu med alle deres personlige favoritter samt alle de velkendte klassikere. Vi tilbereder altid vores sushi med stor respekt og kærlighed for at det japanske køkken og de japanske madtraditioner, og derfor kan du også regne med at vi altid arbejder med friske råvarer af høj kvalitet, så vi kan være sikre på at du får et himmelsk måltid hver gang du bestiller vores mad.

Du kan nemt og lynhurtigt oprette en online bestilling via vores hjemmeside ved at klikke på vores menu og vælge dine favoritter. Du kan også bare finde din smartphone eller tablet frem hvis du henter vores app, som er gratis tilgængelig både via App Store og Google Play. Så bliver det ikke nemmere at bestille lækker sushi!

You Sushi DK Afdelinger

Du finder vores tre restauranter på disse adresser: Allerød Stationsvej 3, 3450 Allerød; Nordre Jernbanevej 44, 3400 Hillerød; og Hovedgaden 32, 3460 Birkerød. Vi elsker at have vores restauranter fyldt med glade og sultne gæster, så du er selvfølgelig altid velkommen til at invitere familien eller vennerne til et himmelsk måltid i afslappende og hyggelige omgivelser i vores restaurant. Du kan også bare oprette en online bestilling via vores hjemmeside eller ved at hente vores brugervenlige app i App Store eller Google Play. Når du bestiller vores mad, bestemmer du selv hvornår du vil komme forbi restauranten og afhente maden, og så sørger vi selvfølgelig for at den er klar når du kommer for at hente den. Hos You Sushi DK ser vi frem til at modtage din bestilling, og vi håber snart at se dig i vores hyggelige restauranter!

You Sushi DK restaurant icon
Vis mindre
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du brug af cookies.